یا علی...

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا اباعبدالله

السلام علیک یا اباالفضل العباس

السلام علیک یا اباصالح المهدی

 

علی یک باغ گل از یاس دارد

علی بعد از حسین عباس دارد

 

سلام

الان چند دقیقه ای میشه از امتحان برگشتم مغزم قاطی کرده بیچاره خسته شده دیروز دیگه هرچی می کردم توش نمی رفت پر شده بود هر روز امتحان داریم چند روز پیش داشتم تاریخ ادبیات می خوندم دادشم نشیته بود داشت اخبار ورزشی می دید. بعد گفت: اگر از این بپرسن فردوسی کی بود؟ میگه کسی بود که به رئال مادرید گل زد... عجب... تازه این امتحانها روی بینایی من هم تأثیر گذاشته خطای دید پیدا کردم هی یه چیزی می بینم بر می گردم می بینم هیچی نیست... البته فکر نکنین دارم شکایت می کنم نه نمی کنم... مثلاَ چند روز دارم سعی می کنم صبور باشم... شما هم سعی کنید صبور باشید صفت آخه خاطرخواه صابران خداست... از این بالاتر؟؟!!!

خوب غرض از مزاحمت... دلم برای وبلاگم تنگ شده بود...

می خواستم بگم اگر می خواهید هر روز صبح که از خواب بلند می شید و زندگی رو شروع می کنید به همه ی کارهاتون یک رنگ خدایی بزنید وضو بگیرید رو به قبله بایستید و نوزده بار بسم الله الرحمن الرحیم بگید. قبل از بیرون رفتن این کار رو بکنید... حالا چرا نوزده بار؟ در این باره بحث بسیار است؛ چون خود بسم الله الرحمن الرحیم نوزده حرف دارد و دیگر اینکه اگر اسماء پنج تن آل عبا را بنویسیم به طوری که نام فاطمه(سلام الله علیه) در وسط نام محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) در ابتدا و نام حسین (علیه السلام) در انتها و نام علی (علیه السلام) قبل از نام حضرت زهرا(سلام الله علیها) و نام حسن (علیه السلام) پس از نام مادر قرار بگیرد نوزده حرف است...

سعی کنید همیشه با وضو باشید، چون که وضو نور است... تا حالا دقت کردید که چرا خداوند خواسته قبل از نماز وضو بگیریم؟

حضرت رسول می فرمایند:

امت من روی سپید و دیت و پای سپید باشند از اثر دیت و روی شستن بدان که ایزد تعالی چون نماز را واجب کرد نخواست که بندگان وی  به دنیا آلوده به خدمت آیند ایشان را فرمود وضو کنند و با این چهار عضو مخصوص کرد زیرا که آدم، اول روی به درخت گندم کرد و به پای برفت و به دست از درخت گندم باز کرد و بر سر نهاد و بر حوا آورد. ایزد عز اسمه این چهار عضو گناهکار را بفرمود: «شستن به هنگام خدمت»

وضو شاخصه ی مرتبه ی طهارت را تشکیل می دهد.

جناب رسول فرمودند: خداوند وقتی نماز را واجب کرد دید بندگانش آلوده اند لذا دستور داد که بندگان قبل از ورود به نماز، اول روشن گردند سپس وارد منطقه ی روشنایی «صلوة» شوند. زیرا بنده ی آلوده حق مشرف شدن به زیارت نماز را ندارد. چون نماز پاک است و حقیقت آن تماماً طهارت است کسی که وضو ندارد وجودش تاریک است و کسی که تاریک باشد حق ملاقات با نماز را که نور است نخواهد داشت. پیلمبر فرمود: خداوند وضو را واجب نمود زیرا که نخواست بندگانش  با دنیایی که بدان آلوده اند وارد در نماز شودند زیرا بنده به دنیا آلده است  و شبانه روز در این آلودگی به سر می برد. نتیجه اینکه انسان با وضو گرفتن خود را اماده می سازد برای ورود در منطقه ی نورانی دیگری در نماز.

 

 

منبع: کتاب شرح مراتب طهارت، نوشته ی استاد داوود صمدی املی.

 

التماس دعا